A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Володимирська дитячо-юнацька спортивна школа імені Олексія Зінкевича

НАЙДИВНІШІ ВИДИ СПОРТУ

Дата: 03.06.2020 14:20
Кількість переглядів: 228

Змагання борід і вусів. Саме так, з 2007 року цей колишній карнавал визнаний спортивним змаганням. Що спортивного в носінні вусів і борід - неясно, але зараз справи йдуть саме так. Напевно, Ви чули про це змагання, де чоловіки хваляться, у кого оригінальніша борода і вуса. Бувають прекрасні екземпляри, так. Але мені здається, що на спорт це все ж таки не тягне.

 

Переслідування сиру. Ні-ні, це не друкарська помилка. Щороку у Великобританії, в Глочестері, народ збирається на схилі горба, і сирних справ майстер спускає сирну головку з горба. Та котиться дуже швидко, це зрозуміло - а купа народу прагне догнати її. В принципі, більш-менш спортивно. Тепер це - офіційний вид спорту (добре, хоч на Олімпійських іграх наразі ще не ганяються за сиром).

 

Фут-рестлінг. По аналогії з арм-реслінгом, тут ми бачимо фут-реслінг, де учасники намагаються перемогти ногу іншої людини. Вірите Ви чи ні, але це ще один офіційний вид спорту. Взагалі цікаво спостерігати за тим, як деякі "види спорту", винайдені на вечірках нудьгуючими гостями, перетворюються на спорт на офіційному рівні.

 

Підводний хокей. Зрозуміло, підводний хокей відноситься не до найвидовищніших видів спорту - хто зможе спостерігати за переміщенням невеликої шайби під великою кількістю води, нехай навіть і в басейні? Вода досить сильно гальмує рухи учасників, що і робить гру такою смішною. І так, надмірно вже згадувати, що це теж вид спорту. Напевно, ця розвага виглядає найбільш спортивно зі всіх презентованих вище.

 

Люди і коні. У цьому забігу, що проводиться в Англії, в Уельсі, люди змагаються з кіньми в швидкості і витривалості. Ймовірно, в такий забіг не беруть кращих коней - інакше навряд чи людина змогла б стати переможцем такого забігу. Загалом, досить дивне змагання, в якому бере участь багато народу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень