A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Володимирська дитячо-юнацька спортивна школа імені Олексія Зінкевича

ОЛІМПІАДА В СОЧІ

Дата: 03.06.2020 14:03
Кількість переглядів: 184

ТАЛІСМАНИ ОЛІМПІАДИ В СОЧІ ( 07.02 - 23.02 2014р.)

Білий ведмедик проживає в крижаному голку за далеким полярним колом. Його будиночок цілком збудований з льоду і снігу. На стіні завжди висить емблема - Сочі 2014. Тут і ліжко, і комп'ютер, і сніжний душ, і навіть спортивний тренажер, щоб ведмедик завжди міг залишатися у формі. Завдяки йому ведмедик навчився кататися на лижах, грати в керлінг і бігати на ковзанах. Найбільше йому подобаєтьсякататися на санках.

Леопард живе на гілках величезного дерева, що росте на засніженій скелі кавказьких гір. За покликанням він рятувальник. Завжди готовий прийти на допомогу. Кажуть, не раз допомагав рятувати розташовані у підніжжя гір сільця від лавин, за що був удостоєний почесної емблеми Сочі 2014. Леопард відмінно катається на сноуборді, він навчив цього виду спорту всіх своїх друзів. Цей талісман відрізняється веселою вдачею і любить великі компанії.

Зайка відома як найбільш активна мешканка олімпійського села. Усі дивуються - як це вона скрізь встигає?! Вона не тільки відмінниця в Лісовий Академії і постійна учасниця спортивних змагань. На шийці у неї красується метелик з емблемою олімпіади Сочі 2014. Крім того, цей талісман Олімпіади 2014 любить співати і танцювати.

В якості талісманів Паралімпійських ігор у Сочі були обрані Сніжинка і Промінець. Промінець прилетів з найжаркішої планети, а Сніжинка - з крижаної. Ми абсолютно різні - але у нас багато спільного. Нам подобається надихати особливих людей на особливі досягнення! Ми допомагаємо землянам відкривати фантастичні можливості в самих себе!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень