A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Володимирська дитячо-юнацька спортивна школа імені Олексія Зінкевича

Що повинні робити батьки, якщо в закладі відносно їх дитини має місце булінг?

Дата: 01.06.2020 00:40
Кількість переглядів: 144

Якщо ви підозрюєте, що ваша дитина піддається в спортивній школі знущанням, дайте їй зрозуміти, що ви зможете їй допомогти, якщо вона докладно розповість про все:

  • Порозмовляйте з тренерами. Навіть не дивлячись на те, що дорослі завжди знаходяться поруч з дітьми, за такою великою кількістю дітей, які безперервно бігають навкруги, прослідкувати просто нереально. І, оскільки маленькі хулігани віддають перевагу тому, щоб ображати дітей, коли дорослі не дивляться, важливо порозмовляти з тренерами і ввести їх вкурс справи, щоб вони поспостерігали за певними дітьми.

  • Заплануйте переговори з батьками. Коли діти вдаються до булінгу, їхня поведінка частіше за все запозичується з домашнього досвіду, тобто у своїй родині вони можуть стати свідками домашнього насилля, дивитися жорстокі телешоу, чути як їхні брати та сестри висміюють інших дітей або самі бути, жертвами насилля. Тож порозмовляйте з адміністрацією закладу і призначте зустріч з батьками хулігана, звернувши їхню увагу на його поведінку.

  • Вчіть дитину захищатись від кривдників, розповідати дорослим про те, що сталось, та уникати самотності (бути завжди поруч з іншими дітьми);

  • Розширюйте можливості дитини, запропонувавши їй пограти в рольові ігри. Так вона зможе попрактикуватись у тому, що має намір зробити в подібній ситуації наступним разом.

  • Зверніться до психологічної служби закладу  яка допоможе правильно взаємодіяти всім учасникам освітнього процесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень