A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Володимирська дитячо-юнацька спортивна школа імені Олексія Зінкевича

25 серпня минає рік передчасно пішов із життя директор дитячо-юнацької спортивної школи Зінкевич Олексій Костянтинович

Дата: 25.08.2020 13:09
Кількість переглядів: 181

Спливають дні, роки, проте немає строку давнини відходу у Вічність людини. 25 серпня минає рік, як гірка звістка про непоправну втрату сколихнула місто Володимир-Волинськийпередчасно пішов із життя добра людина, Педагог за покликом душі й серця, директор дитячо-юнацької спортивної школи Зінкевич Олексій Костянтинович.

Зінкевич Олексій Константинович – народився 25.02.1950р., в с. Ворчин Володимир-Волонського району Волинської області. Закінчив Черкаський педагогічний університет, відділення фізичної культури, займався легкою атлетикою, був призером Волинської області. В 1972 році прийшов працювати в спортивну школу на посаду тренера-викладача з легкої атлетики. В 1985 році став директором школи і очолював її до кінця своїх днів.

"Я оптиміст, у мене ніколи не буває депресій. Люблю життя, людей, люблю те, що роблю. Ніколи не лукавлю, йду до людей з відкритою душею і стараюсь робити тільки добро. Буду працювати, жити щоб робити добро.» – саме такі переконання не раз можна було почути під час спілкування з ним.

Спогади – річ суб’єктивна. Надзвичайно прикро усвідомлювати, що вже рік нема Людини, до якої йшли за порадою і обов’язково її отримували. Втім, Олексій Костянтинович живе і житиме у наших душах, серцях – як ідеал компетентності, відданості справі, як особистість, котру можна лише недооцінити, а переоцінити – просто неможливо.

Людина живе доти, поки її пам’ятають. Світла, добра пам’ять про Олексія Костянтиновича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із ним, кого він навчала.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень